Coach-Ray | Voor Elke Leeftijd | Voor Elke Situatie

       | Coach-Ray  ©2022 | KvK.15726365 |Business CoachingIk ben door hard werken op de werkvloer een tijd op een hoger management functie terecht gekomen voor een internationaal bedrijf. Ik heb toen internationaal kunnen helpen met opstarten van productie processen en het begeleiden van afdelingen binnen nieuwe productie locaties. Dit tijdens een globale transitie naar de WCOM filosofie.

Bij het goed managen van een bedrijf komt tegenwoordig meer kijken dan alleen maar de cijfertjes in orde te hebben. Steeds meer directieleden/managers komen er achter dat als het goed gaat met de werknemers het ook goed gaat met het bedrijf. Dit geldt ook zeer zeker voor het management zelf in hun vaak drukke bestaan vol uitdagingen en tijdslimieten. Zowel hoger management als midden management staan steeds meer open voor het feit dat ook de eigen persoonlijke gesteldheid invloed kan hebben op de gezondheid van het bedrijf en van de bedrijfssfeer. Dit laatste 'dreunt' door in alle lagen.

Ben je op zoek naar een coachbedrijf wat met statistieken, moderne pakketten, high-tech gadgets, flitsende WCOM presentaties, geijkte theorieën en daardoor met torenhoge facturen aankomt? Dan zit je op dit moment op de verkeerde website. Mijn mening is namelijk des te zakelijker ik het maak des te onpersoonlijker het wordt terwijl onpersoonlijkheid naast (open)communicatie in de top van de grootste ergernissen staat onder de werknemers in deze tijden. Zakelijk zijn heeft zijn plaats en tijd, zo ook het besef dat mensen achter de winsten (of verliezen) staan.


Hoe kan je Coach-Ray o.a. inzetten?

  • Bedrijf breed inzetten als vertrouwenspersoon.
  • Inzetten voor het begeleiden van individuen om een werknemer gemotiveerd(er) op de werkvloer te krijgen als diegene even in het slob zit.
  • Inzetten om het leidinggevend personeel meer inzicht te geven wat er om kan gaan in een werknemer na bijvoorbeeld een reorganisatie, verlies van een collega, verlies in de privésfeer of bij slechte privé omstandigheden. Weet immers dat bijvoorbeeld ziekteverzuim door relatieproblemen of scheiding vaak in werkproblemen kunnen uitmonden.
  • In te zetten om kritisch te sparren met (hoger) management als het gaat over, bijvoorbeeld, of een bedrijf nu een beloningssysteem hanteert of toch onbedoeld een strafsysteem. Hoe kan je hier zakelijk en toch humaan mee omgaan? Hoe om te gaan met grijs verzuim? Welke type werkruimten passen er bij welke type persoonlijkheden? etc...
  • Kloppen de theorieën versus de praktijk over een 'slechtnieuwsgesprek' nog wel? Wat waren ook weer de beoordelingsfouten en hoe laat je iemand na een kritisch feedback toch met een opgeheven hoofd je kantoor uitlopen? Ik ga hier graag met je over in gesprek.
  • Omdat elk bedrijf een andere missie en visie naleeft maak ik alle Business Coaching Trajecten op maat. Ik ben dus niet iemand die met geijkte psychosociale naslagwerken en tig schema's en diagrammen aan komt zetten. Ik maak gebruik van de aanwezige ervaringen binnen je bedrijf en kijk dan wat er het beste bij de hulpvraag past.


'Mijn visie is dat sterk leiderschap en een gemotiveerd team verbonden zijn aan wederzijds respect en erkenning'.


Starten als ZZPer?

Zet me in voor advies en hulp bij het opzetten van bijvoorbeeld een eenmanszaak. Ik help je daar graag bij, stap voor stap. 


 Leergierig? Neem dan contact op.


  
E-mailen
Info