Voor alle leeftijden,

voor elke unieke situatie.

Van harte welkom op de website van Coach-Ray

 

Coach-Ray is er voor iedereen die er in geloofd dat ieder mens en iedere situatie uniek is. 

Ik ben niet een coach die vanaf de zijlijn meekijkt.

 

Op de pagina Traumaverwerking staat informatie over hoe ik als persoonlijke coach kan helpen bij het verwerken van trauma's met behulp van EMDR protocollen. Denk hierbij aan indrukken uit het verleden welke bewust of onbewust invloed hebben op de kwaliteit van het (dagelijkse) leven.

Op de pagina NewSkoolCoaching® staat informatie over coaching "New Skool Style" waar te lezen valt hoe ik voor jongeren vanaf 12 jaar oud en voor volwassenen, op een moderne, nuchtere no nonsens manier een coach kan zijn.

Op de pagina Kindercoaching is te lezen wat de mogelijkheden zijn om volgens bewezen methoden kind en of ouder(s)/verzorger(s) te coachen bij een hulpvraag omtrent opvoedproblematiek en aanverwante thema's.

Op de pagina Gezinscoaching staat omschreven hoe ik het hele gezin kan begeleiden bij bijvoorbeeld  een onderlinge communicatieverstoring of om te helpen in of na een heftige periode die het gezin meer heeft opgesplitst dan verbonden.

Op de pagina HSP vind je uitleg over wat het betekend als je een Hoog Sensitief Persoon bent. Ik biedt speciale programma's aan voor mannen en vrouwen die niet altijd weten hoe ze om kunnen gaan met de (te)vele prikkels die de heersende maatschapij ons geeft.

Instellingen die samenwerken met PIDZ Zorg kunnen mij ook boeken via dat systeem. Dit bijvoorbeeld als begeleider binnen de GGZ of andere zorg op maat. Voor meer informatie hierover zie de Werkwijze pagina of klik op het PIDZ logo.


De Ik Ben Het Zat pagina: Op dit moment loopt er een prachtig project waarin alle Zeeuwse gemeenten steunend zijn. Als vaste gezinscoach begeleid ik gezinnen waar een genotsmiddelen problematiek of een ander (multi)ontwrichtende uitdaging is. Mijn hulp is anoniem en kosteloos en dit alles 9 maanden lang! Wil je meer weten over het project, of heeft je gezin behoefte aan een steun in de rug? Neem dan contact met mij op!


NIEUWS!!!

Vanaf 01 november 2019 zal de nieuwe praktijk van Coach-Ray zich gaan vestigen in GOES!

In het eerste kwartaal  van 2020 zal de ruim opgezette en discreet gelegen praktijk zijn deuren openen. Iedereen is dan welkom in o.a. "The gym", kantoor, atelier en serene spreekruimte.

Overige informatie volgt.

  


Hartelijke groet,

Coach-Ray

E-mail
Info