Coach-Ray | Voor Elke Leeftijd | Voor Elke Situatie

       | Coach-Ray  ©2021 | KvK.15726365 |Laat ze niet verzuipen Project "Ik Ben Het Zat"Serieuze oproep aan Zeeuwse gezinnen!


Walcherse en Bevelandse gezinnen waarin een (alcohol)verslaving problematiek of een ander (multi)ontwrichtende situatie heerst kunnen geheel kostenloos en anoniem een persoonlijke coach toegewezen krijgen, en dit tot 9 maanden lang!!!

Een serieus mooi cadeau zou ik zeggen.


Gratis?! Hoe dan?! 
Alle Zeeuwse gemeenten en meerdere Zeeuwse sociale instellingen zijn steunend en-of subsidiëren hier in.


Anoniem?! Hoe dan?!
1 van de meer dan 10 actieve coaches binnen dit project ben ikzelf en ik kan dus oprecht zeggen dat er geen dossier met persoonsgegevens naar een overheidsinstelling gaat. Er kan specifiek naar mij verzocht worden in dit project.


Ken je een gezin of ben je een gezin die een steun in de rug kan gebruiken...

Stuur mij een email voor meer informatie.


E-mailen
Info