Voor alle leeftijden,

voor elke unieke situatie.

NewSkoolCoaching®

 

 

Onder de merknaam (geregistreerd) NewSkoolCoaching® coach ik jongeren en volwassenen op een actieve manier welke niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Van creatief bezig zijn tot sporten,  van samen naar het uitzendbureau tot een dag(deel) op pad naar waar dan ook. Van klassieke behandelmethoden tot samen sociale angsten aangaan en trauma's verwerken, alles is mogelijk met NewSkoolCoaching®. Hier hebben we het niet over achter een bureau zitten praten met elkaar voor een uurtje. We gaan samen het gevecht aan of samen die drempel over die nog net even te hoog is om alleen te nemen. Dit is echt maatwerk. Met NewSkoolCoaching® sta je er nooit alleen voor!

 

Ben je 12-18 jaar oud en snappen je ouders of verzorgers geen bal meer van je?

In de leeftijdscategorie 12-18 jaar ben je niet meer bezig om kind te zijn en dat snap ik. Je hebt wellicht je eigen "crew", je eigen mode, je eigen manier van praten en denken. Je denkt aan dingen waar je ouders of verzorgers niks van willen weten of waar ze geen benul van hebben.

Maar ja... Het zijn toch je ouders of verzorgers. Het zijn toch die mensen die je een dak boven het hoofd geven en wat te "nassen" op een bord voor je hebben. Je krijgt wellicht (zak)geld van ze terwijl je er niks voor hoeft te doen. Ze betalen misschien zelfs wel je broeken en schoenen. Eigenlijk zijn ze dus best tof, maar ze snappen het gewoon niet die "ouwetjes". Pff, ja vroeger!? Vroeger waren ze nog niet zo slim, toch?

Hoe ga je hier als ouder, verzorger of als tiener mee om? Hoe kan je elkaar beter begrijpen? Hoe kan je naast jullie eigen "werelden" toch ook nog onderling of als gezin lol en aandacht met en voor elkaar hebben? Dit zelfs na alles wat er misschien al is gebeurd.

Is er genoeg erkenning bij beiden partijen? Zijn er gedragsproblemen? Verloopt de communicatie stroef? Begrijpen jullie elkaars handelen niet meer? Is het "fout" gegaan na een scheiding of verlies van een dierbare? Neem dan gerust contact met me op.

Na een gestructureerd en uitgebreide intake breng ik jouw of jullie hulpvraag en wens op een begrijpelijke manier in kaart.  Na de intake kunnen we samen een plan van aanpak maken waarna we op een toffe manier aan de slag kunnen gaan.  Alle thema's welke ook op de pagina kindercoaching  benoemd worden  kunnen ook met NewSkoolCoaching® aangepakt worden.

 

Ben je boven de 18 jaar oud en heb je behoefte aan een steuntje in de rug, een goed gesprek of heb je hulp nodig bij een gevoel wat je niet kan plaatsen?

Neem gerust contact met me op om te kijken of NewSkoolCoaching® ook iets voor jou kan betekenen. We hoeven beslist niet in een praktijkruimte aan de slag want ik ga samen met jou op zoek naar die omstandigheden waar jij je het meest bij op je gemak voelt. Soms heb je gewoon even hulp nodig bij iets. Denk hierbij ook eens aan bijvoorbeeld het benaderen van een bedrijf of instantie, het invullen van formulieren van instanties, overheid of een steuntje voor die eerste stap naar waar dan ook. Ik kan je er bij helpen en je de tools geven zodat je het de volgende keer alleen kunt of aandurft. Ik coach je er wel doorheen en anders doen we het gewoon samen aanpakken. Traumaverwerking kan ook zeer goed gecombineerd worden in deze. 


Loslaten wat zwaarte geeft:

Niet alleen voor een HSP of om trauma te voorkomen is het erg belangrijk om los te kunnen laten wat zwaarte geeft. Als jij er klaar voor bent om jouw zwaartes lichter te maken, denk hierbij aan stress in relatie, werk, familie, gezondheid, financiën, etc., kan ik dankzij mijn licentie, van de auteur van (o.a.) het boek PUUR lichter leven, jou helpen deze zwaarte te verlichten. De methodieken die ik toepas, waaronder de zeer effectieve methodiek 'De ervaringsjas'zijn praktisch en effectieve manieren om jou bewust te maken in welke gebieden er in jouw leven jouw zwaarste lasten liggen. Immers zodra je weet waar jouw zwaarte het meeste weegt kunnen we meteen aan de slag om dit te verlichten. 

 

Vragen? Neem contact met me op en ontdek de oneindig vele mogelijkheden met NewSkoolCoaching®.

 

E-mail
Info