Coach-Ray | Voor Elke Leeftijd | Voor Elke Situatie

       | Coach-Ray  ©2021 | KvK.15726365 |NewSkoolCoaching®


Onder de merknaam (geregistreerd) NewSkoolCoaching® coach ik jongeren en volwassenen op een actieve manier die niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Van creatief bezig zijn tot sporten, van samen naar het uitzendbureau tot een dag(deel) op pad naar waar dan ook. Van klassieke behandelmethoden tot samen sociale angsten aangaan en trauma's verwerken, alles is mogelijk met NewSkoolCoaching®. Hier hebben we het niet over achter een bureau zitten praten met elkaar voor een half uurtje. We gaan samen het gevecht aan of samen die drempel over die nog net even te hoog is om alleen te nemen. Dit is echt maatwerk. Met NewSkoolCoaching® sta je er nooit alleen voor!

Ben je boven de 18 jaar en heb je behoefte aan een steuntje in de rug, een goed gesprek of heb je hulp nodig bij een gevoel wat je niet kan plaatsen?

Laten we dan kijken of NewSkoolCoaching® ook iets voor jou kan betekenen. We gaan niet in een klinische setting aan de slag. Ik ga samen met jou op zoek naar die omstandigheden waar jij je het meest bij op je gemak voelt. Soms heb je gewoon even hulp nodig bij bijvoorbeeld het benaderen van een bedrijf of instantie, het invullen van moeilijke formulieren, communiceren met de overheid of zoek je een steuntje voor die eerste stap naar waar dan ook. Ik kan je tools geven zodat je het de volgende keer alleen kunt of aandurft en anders doen we het gewoon samen aanpakken. Je staat er niet alleen voor.

Ben je tussen de 12-18 jaar en snappen je ouders/verzorgers geen bal meer van je?

In de leeftijdscategorie 12-18 jaar ben je niet meer bezig om kind te zijn en dat snap ik. Je hebt wellicht je eigen crew, je eigen mode, je eigen manier van praten en denken. Je denkt aan dingen waar je ouders of verzorgers niks van willen weten of waar ze geen bal van snappen.

Maar ja... Het zijn toch je ouders of verzorgers. Het zijn toch die mensen die je een dak boven het hoofd geven en wat te nassen op een bord voor je hebben. Je krijgt wellicht (zak)geld van ze terwijl je er niks voor hoeft te doen. Ze betalen misschien zelfs wel je kleding en je games. Eigenlijk zijn ze dus best tof, maar ze snappen het gewoon niet die ouwetjes. Pff, tja vroeger!? 

Vroeger waren ze nog niet zo slim, toch?!

Hoe ga je hier als ouder/verzorger of als tiener mee om? Hoe kan je elkaar beter begrijpen? Hoe kan je naast jullie eigen werelden toch ook nog onderling of als gezin lol en aandacht met en voor elkaar hebben? Zelfs na alles wat er misschien al is gebeurd.

Is er genoeg erkenning bij beide partijen? Zijn er gedragsproblemen? Verloopt de communicatie stroef? Begrijpen jullie elkaars handelen niet meer? Is het "fout" gegaan na een scheiding of verlies van een dierbare? Neem dan gerust contact met me op.

Na een gestructureerd en uitgebreide intake breng ik jouw of jullie hulpvraag en wens op een begrijpelijke manier in kaart.  Na de intake kunnen we samen een plan van aanpak maken waarna we op een toffe manier aan de slag kunnen gaan.  Alle thema's die ook op de pagina kindercoaching  benoemd worden  kunnen ook met NewSkoolCoaching® aangepakt worden.

 
 

Vragen? Neem contact met me op en ontdek oneindig veel mogelijkheden met NewSkoolCoaching®.


E-mailen
Info