Voor alle leeftijden,

voor elke unieke situatie.

Over mij

 

Zoals de naam Coach-Ray je wellicht al kan doen vermoeden is mijn naam Ray.

Ik ben Ray de Bruijn, geboren in 1977 te Vlissingen. Woonachtig in de Zak van Zuid-Beveland in de provincie Zeeland.

Na jaren werk met techniek in de 'koude industrie' heb ik besloten mensen te willen helpen. 

Ik wil als gediplomeerd kindercoach kinderen, adolescenten en hun ouders helpen zich staande te houden in onze maatschappij waarin tegenwoordig erg hoge verwachtingen en veel prikkels aanwezig zijn. Ik help jong en oud zowel particulier als binnen een bedrijf.

Naast het om kunnen gaan met de perikelen van het heden ben ik me ook gaan verdiepen in het effect van indrukken uit het verleden zowel bij kinderen als bij de volwassen mens. Indrukken welke zowel bewust als onbewust bij kunnen dragen aan een klein of groot trauma. Mijn doel is om kinderen, adolescenten en volwassenen te helpen. Ik biedt mijn hulp aan bij o.a. trauma's welke veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld het verlies van een geliefde, pesten, mishandeling, erkenningsproblemen, relatieproblemen, angsten, PostTraumatische Stress-Stoornis (PTSS) of welke vorm van ervaringstrauma dan ook. Zie voor meer informatie over hulp bij trauma de pagina traumaverwerking.

 

Wie staat er dan ineens voor je deur of bij wie ga je dan langs?

"Ik ben Ray en ik ben coach. Geen poespas".

Ik ben een stevige sportieve, spreekwoordelijke "ruwe bolster met een blanke pit" met oprecht interesse in mensen die het beste uit zichzelf en uit het leven willen halen.

Ik ben iemand "van de straat" die van sport en beweging houdt. Fietsen, wandelen, krachttraining, reizen en motorrijden zijn mij zeker niet vreemd. Naast bewegen ben ik ook erg creatief. Ik hou van portretten airbrushen (www.airbrush-adria.com), tekenen, graffiti, schilderen, knutselen en nog veel meer waar creativiteit de hoofdrol in speelt. Dit alles combineer ik dan ook daar waar mogelijk met het coachen. Je kan er van uit gaan dat ik niet in een net pak gehesen met een aktekoffer naast me voor je neus kom te zitten. Ik hou van een nuchtere aanpak met op zijn tijd ruimte voor humor. Het kan er dus tijdens de sessies actief en gezellig aan toe gaan als het thema van je hulpvraag hier zich voor leent. Vanuit hokjes gedachten vanachter een bureau werken zit er dus niet in.

 

Kennis.

Levenservaring is zeer belangrijk in dit vakgebied maar natuurlijk niet alleszeggend, vandaar dat ik je toch ook iets wil meegeven van wat ik tot nu toe in de theorie heb vergaard.

Om goed en duidelijk te kunnen helpen bij communicatieproblematiek en om goed te kunnen recapituleren van hulpvragen en situaties kan ik terugvallen op mijn uitgebreide cursussen Praktische Communicatie en de cursus Feedback geven en ontvangen (Schouten en Nelissen).

Het diploma Kindercoaching heb ik bij Sonnevelt Opleidingen (beste opleider van Nederland 2014 en 2015) behaald.

Met Traumaverwerking voor Professionals (Open Fields Opleidingen) kan ik jong en oud op een effectieve manier helpen bij traumaverwerking met behulp van onder andere EMDR-protocollen.

Met het diploma SVH Horeca portier heb ik veel ervaring op kunnen doen met jongeren in het uitgaansleven. Jarenlang heb ik met jongeren gewerkt en zo de jongeren kunnen observeren hoe ze omgaan met onder andere alcohol, drugs, agressie en groepsdruk.

Naast dat ik me met regelmaat bezig houd met informatiewinning omtrent menselijk gedrag en andere psychologische onderwerpen heb ik ook al veel ervaring op mogen doen (en werk ik nog steeds met enige regelmaat) als begeleider via PIDZ Zorg binnen de Geestelijke Gezondheids Zorg. Dit op diverse afdelingen. Denk hierbij aan begeleiding van onder andere volwassenen met meervoudige diagnose en of gedragsproblematiek tot en met crisis opvang en opname-behandeling binnen de kind- en jeugdpsychiatrie. Tevens is een cursus life-coach voor een project voor de overheid ook met veel enthousiasme afgerond.  


Door het volgen van gedegen opleidingen en trainingen heb ik passende kennis vergaard en beschik ik over professionele naslagwerken. Hiernaast heb ik een fijn netwerk van praktijken en instanties opgebouwd waar ik altijd terecht kan voor eventuele samenwerking en of doorverwijzingen. Ik zal me zeker blijven verdiepen in de materie van de (toegepaste) psychologie, HSP, traumaverwerking, coaching, maatschappelijk werk en alles wat daarbij komt kijken. 

Overig.

Naast bovengenoemde opleidingen en ervaring ben ik ook in het bezit van een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag van max. twee jaar oud), een VAR, Klachtenregeling Zorg en een gedegen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering                                                      'Ik ben Ray en ik ben er voor jou!'

      

E-mail
Info