Coach-Ray | Voor Elke Leeftijd | Voor Elke Situatie

       | Coach-Ray  ©2021 | KvK.15726365 |Tarieven

 

Diensten

Tijdsduur

Kosten in Euro's 

Intake (particulier)

90 minuten

90,-

Coaching (particulier)

60 minuten

60,-

Traumaverwerking (particulier)

90 minuten

90,-

NewSkoolCoaching®/Maatwerk

In overleg

In overleg

Coaching/Projecten voor bedrijven, gemeenten e.a. organisaties.

In overleg

In overleg 

Maatwerkovereenkomst

Eenmalig

In overleg

Voorrijkosten*

Per uur 

45,-

*Voorrijkosten worden in blokken van 15min. verrekend. 

 

Veel gestelde vragen:

Hoeveel sessies zijn er nodig? 'Hier kan ik op voorhand geen definitief antwoord op geven omdat dit verschilt van situatie tot situatie. In de praktijk is gebleken dat er vaak maar enige sessies nodig zijn om tot een effectief resultaat te komen. Na een uitgebreid en gestructureerde intake zal hier al snel meer duidelijkheid in geschept kunnen worden. Tussen de sessies zal er voldoende ruimte gehouden worden om de sessie te kunnen laten bezinken, eventuele adviezen toe te kunnen passen of je behaalde inzichten te kunnen verwerken. Alles gaat in goed overleg'.

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?  'Vergoeding door een zorgverzekeraar houdt als regel in, dat de cliënt via het juiste extra/aanvullend pakket verzekerd moet zijn, waarin vergoeding voor alternatieve zorg door niet-artsen is geregeld. Als het eigen risico nog niet eerder verrekend is geweest zal ook deze eerst aangesproken worden. De kosten zullen dus hoogstwaarschijnlijk niet worden vergoed door uw verzekeraar. Het is wellicht mogelijk om  begeleiding te betalen vanuit een PGB (Persoons Gebonden Budget) of indien u niet voor vergoeding in aanmerking komt, dan kunt u de gemaakte kosten voor coaching aftrekken als bijzondere ziektekosten in uw belastingaangifte.

Wat zijn de voordelen? Voordelen zijn dat ik meer cliëntgericht kan werken en met meer methodieken. Geen bureaucratie. Dit resulteert vaak in effectiever en kortere trajecten. Omdat ik veel minder kosten en tijd kwijt ben aan onderhouden van contracten en contacten bij zorgverzekeraars en brancheverenigingen kan ik ondanks dat de kosten niet vergoed worden toch voor een scherpe prijs mijn diensten aanbieden'. 

Wat zijn de overige algemene voorwaarden?

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden van Coach-Ray. 
E-mailen
Info